Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy meghatározza a Kvikk.hu weboldal felhasználói által az oldal használata során megadott személyes adatok és egyéb adatok kezelésének elveit és szabályait. Az Adatkezelő, amely a Noblehunt Kft. (kvikk.hu), felelős az adatok kezeléséért és biztosítja, hogy minden adatkezelés megfeleljen a nyilatkozatban és a vonatkozó jogszabályokban foglalt elvárásoknak.

  • A Nyilatkozat kizárólag a Weboldal használatával kapcsolatos személyes adatokra vonatkozik, amelyek az Adatkezelő rendelkezésére állnak. Nem vonatkozik arra az esetre, ha valaki saját személyes adatait önkéntesen teszi nyilvánossá a Weboldalon vagy annak közvetítésével.
  • A felhasználó, aki igénybe veszi a Weboldal szolgáltatásait, elfogadja az Adatvédelmi Nyilatkozatot. Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Nyilatkozatban meghatározott módon gyűjtsék, használják és kezeljék.
  • Az Adatkezelő, Noblehunt Kft. (kvikk.hu), bizalmasan kezeli a személyes adatokat, és minden szükséges biztonsági, technikai és szervezési intézkedést megtesz az adatok védelme érdekében.
  • Az adatkezelés mindenkor megfelel a hatályos magyar jogszabályoknak, ideértve az adatvédelemről és adatkezelésről szóló rendelkezéseket is.

Ez a Nyilatkozat a Kvikk.hu weboldal használatával kapcsolatos adatkezelési gyakorlatot írja le, és a felhasználók számára biztosítja az adatvédelmi szabályoknak megfelelő tájékoztatást és biztonságot.

1. Az adatkezelő adatai

Neve: Noblehunt Kft. (a továbbiakban: „Adatkezelő”)
Székhelye: Magyarország, 3264 Kisnána, Béke u 43.
Adószáma: 27768592-2-10
Cégjegyzékszáma: 10-09-039300

2. Az adatkezelés leírása

Az adatkezelés a kvikk.hu weboldal felhasználóinak önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján történik. Az adatok kezelése a felhasználók és az Adatkezelő között létrejött szerződés teljesítése céljából valósul meg, az általuk igénybe vett szolgáltatások biztosítása érdekében.

3. Az adatkezeléssel érintettek

Az adatkezelés alanyai kizárólag a kvikk.hu weboldalon regisztrált felhasználók, akik a szolgáltatások igénybevétele során személyes adataikat megadják.

4. Fogalmak

  • Személyes adat: Azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó bármely információ. Az azonosíthatóság lehet közvetlen vagy közvetett módon, és különböző típusú adatok alapján is megtörténhet, mint például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító, vagy a személy fizikai, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonossága alapján.
  • Adatkezelés: A személyes adatokon vagy adatállományokon végzett műveletek összessége, ideértve többek között a gyűjtést, rögzítést, rendszerezést, tárolást, átalakítást, lekérdezést, felhasználást, továbbítást, terjesztést, törlést és megsemmisítést is.
  • Adatkezelés korlátozása: Azon intézkedés, amely során az adatkezelő megjelöli a tárolt személyes adatokat, hogy azokat kizárólag meghatározott célokra lehessen tovább kezelni.
  • Adatkezelő: Az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv vagy bármely más szerv, amely meghatározza az adatkezelés céljait és eszközeit. Az adatkezelő felelős az adatkezelésért és biztosítja, hogy az megfeleljen a jogszabályoknak.
  • Adatfeldolgozó: Az adatfeldolgozó a kvikk.hu esetében olyan természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel. Az adatfeldolgozók feladata az adatkezelő utasításainak megfelelően végezni az adatok feldolgozását, amely lehetőséget biztosít az adatkezelőnek szolgáltatásai nyújtására és a felhasználói igények kielégítésére.
  • Harmadik fél: Harmadik fél az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely más szerv, amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval. A harmadik fél nem része az adatkezelési folyamatnak, de kapcsolatba kerülhet az érintett személyes adataival például az adatkezelővel vagy adatfeldolgozóval történő közvetlen vagy közvetett kapcsolaton keresztül.
  • Az érintett hozzájárulása: Az érintett hozzájárulása az érintett önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló egyértelmű kinyilvánítása. Az érintett jelzi, hogy beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok kezeléséhez, legyen az nyilatkozat formájában vagy megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján. A hozzájárulás fontos eleme az adatvédelmi gyakorlatnak, amely biztosítja, hogy az adatkezelés mindenkor törvényes és megfelelő módon történjen az érintett személyes adatainak védelme érdekében.
  • Adatvédelmi incides: a biztonság olyan sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi.

5. A személyes adatok köre, az adatkezelés célja, jogalapja és időtartama

A Noblehunt Kft. (kvikk.hu) által végzett adatkezelések önkéntes hozzájáruláson, szerződéses vagy jogszabályi kötelezettségen alapulnak. Amikor személyes adatokat gyűjtünk az érintettől, teljes körű információt nyújtunk az alábbiakról:

  • Az adatkezelő és az adatkezelésért felelős képviselő azonosítása és elérhetőségei;
  • A személyes adatok kezelésének célja és jogalapja;
  • Ha a személyes adatokat nem az érintettől szereztük, akkor az adatok kategóriái;
  • Szükség esetén a személyes adatok címzettjei vagy címzetteinek kategóriái.

Ezen felül az érintettet tájékoztatjuk a következő kiegészítő információkról:

  • A személyes adatok tárolásának időtartama vagy ennek meghatározásának szempontjai, ha a konkrét időtartam nem határozható meg;
  • Az érintett joga arra, hogy kérelmezze személyes adataihoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésük korlátozását, valamint tiltakozhat az adatok kezelése ellen, továbbá az adathordozhatóság joga;
  • Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén az érintett jogára, hogy bármikor visszavonja hozzájárulását, anélkül hogy ez érintené a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét;
  • Az adatvédelmi hatósághoz panasz benyújtásának jogáról;
  • Az adatszolgáltatás kötelezettségen alapul-e jogszabály vagy szerződés keretében, illetve hogy milyen következményekkel járhat az adatszolgáltatás megtagadása.

Az érintettnek joga van ahhoz, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arról, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha igen, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és az alábbi információkhoz hozzáférést kapjon:

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő azonnal helyesbítse a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, az érintett jogosult arra, hogy kérje a hiányos személyes adatok – például egy kiegészítő nyilatkozat útján – kiegészítését.

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő azonnal törölje a rá vonatkozó személyes adatokat, feltéve, hogy az adatkezelés más jogi alapja nem indokolja az adatok további kezelését.

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbiak valamelyike teljesül:

  • Az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi az adatkezelő számára, hogy ellenőrizze a személyes adatok pontosságát.
  • Az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását.
  • Az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra az eredeti adatkezelési céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez.
  • Az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Az adatkezelő köteles értesíteni minden olyan címzettet a helyesbítésről, törlésről vagy adatkezelés korlátozásról, akikkel vagy amelyekkel korábban közölték a személyes adatokat, kivéve, ha ez lehetetlennek bizonyul vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az érintett kérésére az adatkezelő tájékoztatja ezekről a címzettekről.

Az érintettnek joga van arra, hogy a rá vonatkozó, általa egy adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az az adatkezelő, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta, ha az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson vagy szerződésen alapul és automatizált módon történik.

Amennyiben a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, az érintett jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon a rá vonatkozó személyes adatok e célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, ha az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik.

Ha az érintett tiltakozik a személyes adatok közvetlen üzletszerzés érdekében történő kezelése ellen, akkor a személyes adatokat továbbiakban e célból nem kezelhetik.

Az érintettnek joga van arra, hogy ne vonatkozzon rá olyan döntés, amely kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapul, és joghatással lenne rá, vagy hasonlóképpen jelentős mértékben érintené.

Amennyiben egy adatvédelmi incidens a Noblehunt Kft. (kvikk.hu) rendszerén belül valószínűsíthetően magas kockázattal jár a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve, az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül tájékoztatja az érintettet az adatvédelmi incidensről.

6. A személyes adatok tárolásának módja, az adatkezelés biztonsága

A Noblehunt Kft. (kvikk.hu) számítástechnikai rendszerei és adattároló helyei a székhelyén, valamint a Hostinger International Ltd. és a MongoDB, Inc. szerverein találhatók.

A Noblehunt Kft. (kvikk.hu) gondoskodik arról, hogy személyes adatok kezelése során alkalmazott informatikai eszközök:

  • Csak az arra feljogosított személyek számára legyenek hozzáférhetőek;
  • Biztosított legyen a hitelesség és hitelesítés;
  • Igazolható legyen a változatlanság;
  • Védettek legyenek a jogosulatlan hozzáféréstől.

A cég megfelelő intézkedésekkel védi az adatokat, különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés, sérülés ellen, és figyelembe veszi az alkalmazott technika változásából adódó kockázatokat.

A Noblehunt Kft. (kvikk.hu) mindenkor a technika legújabb fejlesztéseit alkalmazza annak érdekében, hogy megfelelő műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel biztosítsa az adatkezelés biztonságát és védelmét a felmerülő kockázatoknak megfelelően.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek, függetlenül a protokolltól (például e-mail, web, FTP stb.), sérülékenyek lehetnek olyan hálózati fenyegetésekkel szemben, amelyek tisztességtelen tevékenységeket, szerződési vita kockázatát, vagy az információ illetéktelen hozzáférését, módosítását eredményezhetik. A Noblehunt Kft. (kvikk.hu) minden tőle elvárható óvintézkedést megtesz annak érdekében, hogy ezeket a fenyegetéseket megelőzze. Cégünk a következő adatfeldolgozót veszi igénybe:

MongoDB, Inc.
Dublin, Írország
Building 2, Number 1 Ballsbridge Shellbourne Road
Ballsbridge, D04 Y3X9

A Noblehunt Kft. által kezelt adatokat elsősorban az illetékes belső munkatársaink jogosultak megismerni. Ezeket harmadik személyek részére csak akkor adjuk át adatfeldolgozás céljából, ha jogos érdekből szükséges (például futárszolgálat, adósságbehajtás), jogszabályi kötelezettség teljesítése érdekében, vagy ha a Felhasználó előzetesen kifejezett beleegyezését adta.

7. A kezelt adatok köre

A felhasználó által a regisztráció során megadott adatok:

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • Cégnév
  • Adószám
  • Bankszámlaszám
  • E-mail cím (adatkezelő a megerősítő elektronikus levél kiküldéséhez és a rendszer működése közben létrejött dokumentumok és értesítések közlésére használja fel)
  • Jelszó 

A felhasználó által a rendelés (rögzítés) során megadott adatok:

  • Megrendelő neve, cégneve
  • Kapcsolattartó adatai
  • Megrendelő feladási címe
  • Megrendelő e-mail címe
  • Megrendelő telefonszáma
  • Címzett neve, cégneve
  • Címzett kapcsolattartó adatai
  • Címzett szállítási címe
  • Címzett e-mail címe
  • Címzett telefonszáma

A fenti információkat az Adatfeldolgozó csak abban az esetben gyűjti, ha a felhasználó önkéntesen, saját szabad döntése eredményeként adja meg. A személyes adatok megadása nem kötelező, azonban enélkül előfordulhat, hogy a weboldal bizonyos szolgáltatásait a felhasználó nem tudja igénybe venni.

A weboldalon keresztül megadott információkat az Adatkezelő nem teszi harmadik fél számára láthatóvá, kivéve az alábbi esetekben:

  • A futárszolgálat biztosítása érdekében, a felhasználó által megadott információkat az Adatkezelő átadhatja a következő harmadik feleknek: Packeta Hungary Kft., Magyar Posta Zrt., Fáma First Kft., Express One Hungary Kft.
  • Ha jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges az adatok továbbítása vagy átadása, például bírósági végzés vagy csalás és egyéb bűncselekmények megakadályozása esetén.
  • Az Általános Felhasználási Feltételek vagy más szolgáltatásokra vonatkozó szerződési feltételek érvényesítése esetén.

Az Adatkezelő semmilyen személyes adatot nem hoz nyilvánosságra a fentiektől eltérő esetekben, kivéve, ha a felhasználó erre kifejezett engedélyt ad.

Az információgyűjtés során különböző technológiákat és módszereket alkalmazunk, például IP-címek és cookie-k felhasználását. Az Adatkezelő rögzíti a felhasználó IP-címét és a Weboldal látogatásának kezdő és befejező időpontját. Ezeket az adatokat a Weboldal rendszere naplózza, és csak az Adatkezelő fér hozzá ezekhez az adatokhoz.

Az IP-címeket az Adatkezelő a következő célokra használja: szerverrel kapcsolatos problémák diagnosztizálása, összesített információs jelentések készítése, a számítógép és a Weboldal közötti leggyorsabb útvonal kiválasztása, valamint a Weboldal javítása és fejlesztése érdekében.

8. Az adatkezelés célja

A felhasználó által kötelezően megadott adatok kezelésének célja a következő:

  • Felhasználó azonosítása
  • Felhasználók igényei szerinti csomagküldés közvetítése
  • Felhasználóval történő kommunikáció

Az Adatkezelő az ezekkel az információkkal a következő célokat valósíthatja meg:

  • Biztosítja, hogy a Weboldal tartalma és szolgáltatásai a felhasználó számára a legmegfelelőbb módon legyenek elérhetők, figyelembe véve a felhasználó számítógépének képességeit is.
  • Általánosan fejleszti a Weboldalt.
  • Teljesíti és adminisztrálja a felhasználó és az Adatkezelő között létrejött megállapodásokból adódó kötelezettségeket.
  • Személyre szabja a Weboldal funkcióit és szolgáltatásait a felhasználói igények szerint.
  • Kapcsolatfelvételt és értesítést végez a Weboldal vagy nyújtott szolgáltatások változásaival kapcsolatban, kivéve, ha a felhasználó ezt nem kéri.
  • Elemzi a Weboldal használati szokásait.

Az adatkezelő a fent megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. A felhasználók személyes adatai harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén adható át, kivéve, amennyiben az adatok átadására az adatkezelőt jogszabály vagy hatósági előírás kötelezi.

9. Az adatkezelés időtartama

A felhasználó által kötelezően megadott adatok kezelésének időtartama a következők szerint alakul:

  • Regisztrációs adatok: Az adatkezelés addig tart, amíg a felhasználó regisztrációja nem kerül törlésre. A felhasználó bármikor kérheti regisztrációjának törlését, és az Adatkezelő az ilyen törlési kérelem beérkezését követő 2 napon belül gondoskodik az adatok törléséről.
  • Jogellenes vagy megtévesztő használat esete: Ha a felhasználó jogellenesen vagy megtévesztően használ személyes adatot, az Adatkezelő az Általános Szerződési Feltételek szerint az adatok törlésével egyidejűleg törli a felhasználó regisztrációját és valamennyi személyes adatát.
  • Egyéb adatok kezelésének időtartama: Amíg a felhasználó azokat megjeleníti vagy nem törli.

Az Adatkezelő az Általános Felhasználási Feltételekben meghatározott feltételek bekövetkezése esetén korlátozhatja a felhasználó működését a weboldal által nyújtott szolgáltatásokban, de ez nem jár adatok törlésével.

10. A személyes adatok törlése

A felhasználó saját személyes adatainak törlésére vonatkozó igényét elektronikus úton juttathatja el az Üzemeltető felé. Az Üzemeltető köteles az igény beérkezésétől számított 3 napon belül minden további feltétel nélkül törölni az adatokat.

11. Cookie-k (HTTP-süti)

A cookie egy olyan adat, amelyet a számítógépeden tárolunk, és amely információkat tartalmaz az internetes tevékenységeidről. Fontos megjegyezni, hogy a cookie-k nem tartalmaznak személyazonosításra alkalmas információkat, amelyeket a felhasználó közvetlenül megadott a Weboldalon.

Amikor látogatást tesz a kvikk.hu, app.kvikk.hu, status.kvikk.hu, support.kvikk.hu vagy tracking.kvikk.hu weboldalakon, a Szolgáltató cookie-kat küld a számítógépére. Ezek a cookie-k kis fájlok, amelyek egyedi azonosítót tartalmaznak, így böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezeket a cookie-kat a weboldal megfelelő működéséhez és a minimális szolgáltatás biztosításához használjuk.

12. Adatfeldolgozók

Az adatfeldolgozó felelős a személyes adatok feldolgozásáért, megváltoztatásáért, törléséért, továbbításáért és nyilvánosságra hozataláért az Adatkezelő által meghatározott keretek között és tevékenységi körén belül. Az adatfeldolgozó nem hozhat érdemi döntéseket az adatkezelés kapcsán, és kizárólag az adatkezelő utasításai szerint dolgozhatja fel a tudomására jutott személyes adatokat. Saját céljára nem végezhet adatfeldolgozást, és az adatokat az adatkezelő által meghatározott módon köteles tárolni és megőrizni. A szállítást és fizetést biztosító szolgáltatók közül csak a megrendelés során kiválasztott szolgáltatónak teszi elérhetővé az adatokat.

Packeta Hungary Kft.
Budapest Ezred utca 2 B2/11, 1044
https://files.packeta.com/web/files/packetahu/20221123-Packeta-egyseges-adatkezelesi-tajekoztato-GDPR-HU-23112022.pdf

Magyar Posta Zrt.
Budapest, 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.
https://www.posta.hu/adatkezelesi_tajekoztato

Fáma First Kft.
2220 Vecsés, Tengely utca 3.
https://famafutar.hu/dokumentumok/

Express One Hungary Kft.
1239 Budapest, Európa utca 12
https://expressone.hu/adatkezelesi-tajekoztato

DHL Express Magyarország Kft.
1185 Budapest, BUD Nemzetközi Repülőtér repülőtér 302. ép.
https://mydhl.express.dhl/content/dam/downloads/global/privacy-notice/express_privacy_notice-v1.2c_hu_hu.pdf

DPD Hungary Kft.
1134 Budapest, Váci út 33., A épület II. emelet
https://www.dpd.com/hu/hu/aszf/

Hostinger International Ltd
61 Lordou Vironos st. 6023 Larnaca, the Republic of Cyprus
https://www.hostinger.com/legal/privacy-policy

MongoDB, Inc.
Dublin, Írország
Building 2, Number 1 Ballsbridge Shellbourne Road
Ballsbridge, D04 Y3X9
https://www.mongodb.com/legal/privacy/privacy-policy

Kinde Australia Pty Ltd
Suite 2 Level 5, 6/10 O’Connell St, Sydney NSW 2000, Australia
https://docs.kinde.com/trust-center/privacy-and-compliance/privacy-policy/

Zoho Corporation Pvt. Ltd.
Suite 1.09, Challenge House,
Sherwood Dr,
Bletchley, 
Milton Keynes MK3 6DP,
United Kingdom
https://www.zoho.com/privacy.html?ireft=nhome&src=contactus-footer

KBOSS.hu Kft.
2000 Szentendre, Táltos u. 22/b.
https://www.szamlazz.hu/adatvedelem

Railway Corp.
548 Market St PMB 68956, San Francisco, California 94104
https://railway.app/legal/privacy

13. Adatbiztonsági intézkedések

Az Adatkezelő minden szükséges intézkedést megtett és technológiát alkalmazott annak érdekében, hogy biztosítsa a személyes adatok legmagasabb szintű biztonságát és védelmét. Ez magában foglalja az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, felhasználás, nyilvánosságra hozatal, megsemmisítés és törlés elleni védelmet, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés megakadályozását, illetve az alkalmazott technológia változásából adódó hozzáférés elleni védelmet.

A Weboldalon használt jelszó, felhasználói név vagy más speciális hozzáférési mód biztonságáért a felhasználó saját felelőssége terheli. Fontos, hogy a felhasználó gondoskodjon ezek megfelelő védelméről és ne ossza meg azokat másokkal.

A Weboldal más weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat, azonban ezekre a harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra az Adatkezelő adatvédelmi nyilatkozata nem terjed ki. Ezért a felhasználónak fontos ellenőriznie az ilyen weboldalak adatvédelmi irányelveit és gyakorlatát.

Amennyiben a felhasználó egy harmadik fél által üzemeltetett weboldalról jut el a Weboldalra, az Adatkezelő nem vállal felelősséget az adott harmadik fél által alkalmazott adatvédelmi irányelvekért és gyakorlatért. Ilyen esetben a felhasználónak ajánlott ellenőriznie és szükség esetén felvenni a kapcsolatot a harmadik fél tulajdonosával vagy üzemeltetőjével.

Ezek az intézkedések és irányelvek biztosítják, hogy az Adatkezelő maximálisan odafigyeljen a felhasználók személyes adatainak védelmére és biztonságára.

14. Jelen adatkezelési nyilatkozat módosításának lehetősége

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy egyoldalúan módosítsa az adatkezelési nyilatkozatot. A módosított nyilatkozat a honlapon való közzététel napjától lép hatályba. Fontos tudni, hogy az Ön szolgáltatás használata a módosítások hatályba lépését követően azt jelenti, hogy elfogadja a módosított adatkezelési nyilatkozatot.

Ezért érdemes időről időre ellenőriznie az adatkezelési nyilatkozatot, hogy tájékozódjon az esetleges változásokról. Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van az adatkezeléssel kapcsolatban, javasolt kapcsolatba lépnie az Üzemeltetővel.

15. Ügyfélkapcsolat

Amennyiben cégükkel, az adatkezeléssel vagy szolgáltatásaink igénybevételével kapcsolatban bármilyen észrevétele, kérdése vagy problémája merül fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon elérhető elérhetőségeinken. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk és válaszoljunk az Ön felmerülő kérdéseire vagy problémáira.